Tonel Pop, adevărul despre vestea că Luiza Melencu este în viaţă. "Să nu ne mai aruncăm așa cu capul înainte" / VIDEO

Tonel Pop, adevărul despre vestea că Luiza Melencu este în viaţă. "Să nu ne mai aruncăm așa cu capul înainte" © Arhivă

Întreaga ţară a fost martoră, vineri seara, afirmaţiilor pe care Alexandru Cumpănaşu le-a făcut pe Facebook. Acesta a spus că în urma investigaţiilor pe care le-a făcut timp de două zile în Italia ar fi găsit-o pe Luiza Melencu, iar fata este în viaţă.

Reacţiile publice nu au încetat să apară, iar Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, a ţinut să facă anumite precizări. Acesta îi îndeamnă pe oameni să gândească cu calmitate şi să analizeze bine lucrurile, pentru că cu un astfel de subiect nu este de glumit.

Tonel Pop este de părere că Luiza Melencu este în viaţă, însă vrea ca lucrurile să fie analizate cu mare atenţie, tocmai pentru ca în final să nu existe nicio dezamăgire cu privire la o informaţie falsă.

„Eu zic că ar trebui să fim echilibrați, să nu ne mai aruncăm așa cu capul înainte, că sunt tot felul de filmări, că Luiza este ‘la stradă’. Cred că este în viață, dar invit la echilibru, trebuie să vedem despre ce este vorba. Până în acest moment nu am văzut acea filmare și nu înțeleg de ce nu au fost anunțate autoritățile, chiar cele din Italia, dacă ar fi adevărată această chestiune”, a spus Tonel Pop la tv.

Monica Melencu, despre presupusa găsire a Luizei Melencu în viaţă, în Italia

Mama Luizei Melencu a oferit şi ea informaţii la scurt timp după anunţul făcut de Alexandru Cumpănaşu. Femeia a povestit, iniţial, ceea ce a văzut pe imaginile care i-au fost prezentate, spunând că nu este sigură, însă fata din imagini aduce mult cu fiica sa, urmând ca, ulterior, după ce a analizat şi mai bine pozele, să constate că, de fapt, nu ar fi vorba despre Luiza.

"Am văzut filmuleţul, are multe trăsături ca cele ale Luizei. Luiza a fost în Italia, ştie italiană. Vă daţi seama că acolo sunt machiate şi vopsite. Fata vorbeşte, o întreabă cineva de preţ. Vorbeşte în italiană şi apoi în română. O întreabă ceva de genul, "tu eşti fata care a apărut la televior?". Pare că e la prostituţie acolo. Bărbaţii o întreabă cât este tariful şi ea spune că este 30 de euro", a spus iniţial Monica Melencu pentru Antena 3.

"Nu este! Nu este Luiza! Eu zic că nu e! Asta e părea mea. În primul rând e mai matură. Uită-te la nas", a spus apoi Monica Melencu, potrivit sursei citată.


facebook whatsapp twitter pinterest