Final tragic pentru copilul de 6 ani dispărut la Crevedia Mare. Nicușor a fost găsit mort

Final tragic pentru copilul de 6 ani dispărut la Crevedia Mare. Nicușor a fost găsit mort © stirigiurgiu.ro

Final tragic în cazul lui Nicușor, băiatul de 6 ani dispărut din comuna Crevedia Mare. Copilul a fost găsit mort, după ce a fost căutat cu disperare de autorități. Anunțul dureros a fost făcut de reprezentanții IPJ Giurgiu.

Dispariția lui Nicușor a fost raportată marți dimineață, atunci când a fost făcut un apel la 112. Imediat, mai multe echipaje ale IPJ Giurgiu au pornit în căutarea micuțului. A fost chiar mobilizat un elicopter al Inspectoratului General al Aviației, potrivit presei locale.

Pe lângă cauza morții, anchetatorii trebuie să răspândă mai multor întrebări ciudate, cum ar fi modul în care băiatul a ajuns la kilometri distanță de casă, acolo unde a și fost găsit fără suflare.

Cum a fost găsit micuțul

Căutările au avut însă un final tragic, băiatul fiind găsit mort într-un râu, la aproximativ 3 kilometri de locuința sa.

Urmează ca trupul neînsuflețit al copilului să fie dus la Serviciul de Medicină Legală pentru a se stabili cauza exactă a morții. 

A fost deschisă și o anchetă, în urma căreia va trebui să se afle și cum a reușit Nicușor să ajungă atât de departe de casă. Urmează ca investigația să afle care au fost cauzele exacte ale tragediei.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro