Fiul femeii din Neamț ucisă de soț în spital, îngenuncheat de durere: "Nu știu ce să fac, încă nu realizez"

Fiul femeii din Neamț ucisă de soț în spital, îngenuncheat de durere: "Nu știu ce să fac, încă nu realizez" © Arhiva

Femeia din Neamț, care a fost ucisă de soțul ei chiar la spitalul unde lucra, a fost condusă pe ultimul drum. Anca Patriche și-a sacrificat toată viața pentru copil și muncise mult pentru a obține postul mult dorit, în spitalul din Neamț.

Fiul femeii, Ștefan, în vârstă de 24 de ani, nu își poate reveni din șoc, după ce mama sa a fost ucisă chiar de tatăl lui. Acesta a declarat că știa de problemele din familia lui și că tatăl lui a fost de multe ori violent cu mama lui. Femeia nu reușise să obțină un ordin de protecție împotriva bărbatului, cu care se afla în proces de divorț încă din vara anului trecut.

Vrea să facă dreptate

Băiatul este distrus și este hotărât să facă dreptate pentru mama lui, care s-a stins din viață atât de tragic. Tatăl lui a intrat peste aceasta în cabinet, în prima ei zi de muncă din noul post, aplicându-i nu mai puțin de 11 lovituri de cuțit.

"E frumoasă. Zâmbește așa cum a făcut toată viața ei. O am cu mine și acum. Eu nu mai vorbesc cu tatăl meu de câteva luni. Am susținut-o pe mama să divorțeze de el. Mai ales după ce am plecat de acasă în 2016. Eu mai aveam grijă de ea. Eram ca o pernă pentru mama. Vreau să se facă dreptate. O să dau în judecată spitalul și toate instituțiile responsabile.", a declarat fiul femeii, pentru Libertatea. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro