Fiul lui Sile Cămătaru a scăpat de arest. Albert va fi cercetat în libertate

Fiul lui Sile Cămătaru a scăpat de arest. Albert va fi cercetat în libertate © captură video

Veste bună pentru familia lui Sile Cămătaru. Fiul interlopului, Albert Balint, a fost eliberat din arestul preventiv şi va fi cercetat în libertate.

Judecătorii de la Tribunalul Olt au decis eliberarea lui Albert Balint din arestul preventiv. Fiul lui Sile Cămătaru va fi cercetat în libertate pentru conducerea fără permis de conducere şi sub influenţa drogurilor. 

Albert Balint, fiul lui Sile Cămătaru, a fost arestat preventiv pe data de 28 decembrie. În primă instanţă, judecătorul de caz a dispus prelungirea arestului preventiv. 

"În temeiul dispoziţiilor art. 348 alin. 1 şi 2 rap. la art. 207 alin. 2 şi 4 din Codul de procedură penală, Constată legalitatea şi temeinicia măsurii arestului preventiv luată faţă de inculpatul Balint Albert Florian, în prezent aflat în stare de arest preventiv în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliţie al jud. Olt, arestat în baza mandatului de arestare preventivă nr. 28/28.12.2019 emis de Judecătoria Slatina în dosarul nr. 13419/311/2019, şi, pe cale de consecinţă, menţine această măsură", se arata în soluţie.

Albert Balint a fost eliberat

Fiul lui Sile Cămătaru a contestat măsura. Iată că, judecătorii de la Tribunalul Olt au decis eliberarea sa. 

Gabriel Arabelea, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Olt a declarat pentru Mediafax că "instanţa a admis cererea şi a dispus înlocuirea măsurii arestului preventiv cu cea preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile începând cu 16.01.2020 şi a dispus punerea în libertate".

Albert Balint a ajuns în faţa oamenilor legii la finele anului 2019, în urma unui control de rutină. Fiul lui Sile Cămătaru a fost prins la volanul unui autoturism drogat şi fără permis de conducere. Cu doar o săptămână înainte de acest episod, Albert Balint era reţinut în cazul tânărul pe care l-a înjunghiat. 

Atunci, Albert Balint a fost eliberat după ce victima şi-a retras plângerea. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro