Flavian Vidineac, vasluianul care a batjocorit o fată în scara de bloc, a fost condamnat! Câţi ani va petrece după gratii

Flavian Vidineac, vasluianul care a batjocorit o fată în scara de bloc, a fost condamnat! Câţi ani va petrece după gratii © Facebook

Flavian Vidineac, tânărul acuzat că a luat cu forţa o fată de 17 ani şi a violat-o în scara unui bloc din Vaslui, în iulie 2018, a fost condamnat. 

După ce în primă instanţă, judecătorii au decis să-l condamne pe Flavian Vidineac la trei ani de închisoare cu suspendare, acum tânărul a primit o pedeapsă dublă: 6 ani de închisoare, de la magistraţii Curţii de Apel Iaşi. 

Florin Vidineac, în vârstă de 30 de ani a fost dus după gratii după ce o tânără de 17 ani l-a acuzat de viol şi tâlhărie. Vasluianul şi-a acostat victima în timp ce se îndrepta spre casă. A tras-o cu forţa pe fata de 17 ani în spatele blocului, unde a obligat-o să întreţină raporturi intime cu el. Apoi, furios că tânăra s-a opus insistenţelor sale, Florin Vidineac a dus-o în scara unui bloc. 

Tânăra de 17 ani a fost supusă perversiunilor sexuale şi umilită de Florin Vidineac. Bărbatul, spun anchetatorii, i-a şi smuls telefonul mobil din mână. Fata a reuşit într-un final să scape din mâinile lui Florin Vidineac şi s-a dus acasă. 

Mai mult, pare-se că bărbatul nu era la prima faptă de acest gen. 

“Este un proxenet care racolează fete prin diferite metode: agresiune, le oferã bani sau promisiuni la o viată mai bunã. Le duce, de fapt, în Anglia, pentru a se prostitua. Sunt mai multe fete din Vaslui care au fost violate, batjocorite si constrânse prin amenintãri sau alte mijloace sã îsi retragã plângerile de la politie”, a susţinut o persoană, conform vremeanoua.ro.

Florin Vidineac ar fi cunoscut în lumea interlopă drept un apropiat al Cordunenilor. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro