VIDEO / Florin Rotaru, pilotul-erou mort sâmbătă, înmormântat la Feteşti. Ce s-a întâmplat astăzi cu familia acestuia

+4 click pentru
galerie

Florin Rotaru, înmormântare © Ziua de Constanţa

Florin Rotaru, pilotul care a murit sâmbătă în timpul demonstraţiilor de Ziua Porţilor Deschise de la Baza 86 Feteşti, este înmormântat joi. Înmormântarea are loc la Catedrala Sfânta Treime din Feteşti. Sute de persoane iau parte la înmormântarea pilotului care şi-a sacrificat viaţa pentru a salva alte aproape 4.000 de persoane.

Florin Rotaru ar fi putut să se catapulteze, dar a ales să rămână în avion şi să-l îndrepte pe câmp, departe de oamenii prezenţi. Dacă s-ar fi catapultat, avionul ar fi putut ajunge în mulţimea care lua parte la demonstraţiile de Ziua Porţilor Deschise. Autorităţile vasluiene nu au fost nepăsătoare la suferinţa familiei şi au decis să fie alături într-o zi atât de grea.

Pentru a putea ajunge la înmormântare autorităţile au pus la dispoziţia prietenilor şi familiei un autocar în mod gratuit, potrivit informaţiilor din presă. Autorităţile din localitatea locală a lui Florin Rotaru s-au gândit că familia trece prin momente grele, iar în acest fel mult mai mulţi oameni vor putea să participe la înmormântarea eroului Florin Rotaru şi să fie alături. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro