VIDEO / Gest eroic făcut de Florin Rotaru, pilotul mort în accidentul teribil de lângă Feteşti. Şi-a sacrificat viaţa pentru a salva sute de oameni

+3 click pentru
galerie

Florin Rotaru, un erou © Facebook

Gest eroic făcut de Florin Rotaru, pilotul căzut la datorie, sâmbătă, în timpul demonstraţiilor de Zua Porţilor Deschise de la Baza 86 Feteşti. În timpul manifestaţiilor, pilotul a observat că începe să piardă din altitudine. În acel moment el ar fi putut să se catapulteze şi să-şi salveze viaţa, însă a preferat să se sacrifice pentru a salva vieţile altor sute de oameni prezenţi la ceea ce trebuia să fie o sărbătoare.

Dacă pilotul s-ar fi catapultat, avionul şi-ar fi continuat drumul spre public. Astfel, Florin Rotaru a decis să-şi sacrifice propria viaţă pentru a-i salva pe alţii. Rămân în urma lui o soţie îndurerată, doi copii orfani şi multă durere. Gestul făcut de Florin Rotaru este cel al unui adevărat erou. MApN a transmis un mesaj amoţionant în urma tragediei de sâmbătă şi a postat şi un filmuleţ cu pilotul. De asemenea, oamenii au lăsat tot felul de comentarii prin care au doar cuvinte de laudă la adresa lui Florin Rotaru şi în care îşi arată recunoştinţa pentru ceea ce a făcut.

“Dacă pilotul se catapulta, avionul îşi continua drumul spre public şi ar fi fost jale.... Un om deosebit care a făcut sacrificiul suprem.... Am fost acolo... A fost un erou... Condoleanţe!”, a scris Ştefan Leau.

„Cred că toţi cei care am luat parte la acest show ar trebui să îi mulţumim şi să îi aducem un omagiu! Mulţumesc, eroul nostru! Dumnezeu să aibă grijă de tine aşa cum şi tu ai avut grijă de noi azi! Condoleanţe familiei”, a scris Andreea Baranga.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro