Fost primar, orgie sexuală cu trei băieţei / Decizie de ultimă oră în scandalul pedofilului care îşi filma victimele!

+2 click pentru
galerie

Un fost primar a ajuns în faţa judecătorilor, după ce a racolat trei băieţi, i-a dus la el acasă şi a făcut sex cu aceştia. Mai mult, ca să se laude cu faptele sale în faţa prietenilor, fostul edil filma orgiile sexuale.

Bărbatul de aproape 40 de ani a fost primarul unei localităţi din judeţul Braşov, iar săptămâna trecută a fost trimis în judecată. „Prin rechizitoriul din data de 27.11.2019 al Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov s-a dispus trimiterea în judecată în stare de arest a inculpatului P.G., sub aspectul comiterii infracţiunii de act sexual cu un minor (în formă continuată - 3 acte materiale). În fapt s-a reţinut că de la începutul anului 2019 şi până în cursul lunii octombrie 2019, în timp ce se afla la cabana proprietate personală aflată în jud. Braşov inculpatul P.G. a întreţinut relaţii sexuale cu trei persoane vătămate minore cu vârste cuprinse între 13 şi 14 ani, cunoscând vârsta minorilor, remiţându-le în acest sens persoanelor vătămate diverse sume de bani“, au precizat procurorii.

Conform anchetatorilor, totul a fost descoperit după ce pedofilul a fost şantajat de o rudă a uneia dintre victime. „Prin acelaşi rechizitoriu s-a dispus trimiterea în judecată în stare de arest a inculpaţilor majori C.S. şi B.C. şi a inculpatului minor C.D.C. sub aspectul comiterii infracţiunii de şantaj. În fapt s-a reţinut că cei trei inculpaţi după ce au aflat că numitul P.G. a întreţinut acte sexuale cu persoanele vătămate minore şi după ce au aflat de existenţa unei înregistrări video care îl surprindea pe numitul P.G. în ipostaze compromiţătoare, în perioada iulie - octombrie 2019 l-au ameninţat pe acesta cu darea în vileag a faptelor, în scopul dobândirii în mod injust a unor sume de bani, primind în acest sens suma de 24.000 de euro, suma de 1.000 de euro, respectiv suma de 3.000 de euro“, se mai precizează în rechizitoriu.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro