Fotbalist celebru, mărturii complete despre nevasta infidelă! "Când am aflat că nu este copilul meu..."

+3 click pentru
galerie

Augustin Călin a reuşit, fără voia sa, să devină protagonistul unor momente incredibile. În urmă cu zece ani, fostul star de la Universitatea Craiova şi de la Steaua a aflat că soţia l-a înşelat cu un om de afaceri, iar ce a urmat depăşeşte până şi cel mai tare scenariu de film.

"A fost un moment foarte frumos al vieţii mele pe care l-am trăit! Au fost 9 ani de relaţie, este o viaţă de om. Eu nu aş vrea să spun decât că am avut ocazia să cresc un copil care mi-a oferit bucurii. M-am simţit iubit, am simţit că am o familie", spune sportivul. Cea mai mare lovitură a vieţii a primit-o atunci când a aflat că puiul pe care l-a crescut nu este copilul lui. "Am trecut prin momente grele când am aflat că nu este copilul meu. Nu este chiar un lucru pe care ţi-l doreşti. Eu sunt un familist convins", declară Augustin Călin.

Interviul în exclusivitate, astăzi, începând cu ora 8:00, la Star Matinal, pe Antena Stars! Fotbalistul vorbeşte despre succesul în carieră şi despre persoana care l-a ajutat mereu să meargă mai departe.

Cu toate că a trecut prin mari greutăţi, şi-a găsit puterea să meargă mai departe şi a pus mereu familia pe primul loc. Probabil, un aport important l-a avut şi Adrian Ilie. „Cobra", prieten şi partener de afaceri cu acesta, i-a rămas alături tot timpul. Dovadă stă faptul că „Gusti" şi fostul star de la Valencia petrec şi acum foarte mult timp împreună. "Mă gândesc la acei ani în care am crescut lângă familie şi m-am dezvolat ca om pentru că familia îţi dă totul. Am avut de învăţat ca om şi ceea ce am învăţat m-a ajutat să trec peste", afirmă Călin.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro