VIDEO / Mărturia şocantă a hoţului care l-a jefuit pe Hagi! Imaginile care i-au lăsat mască până şi pe poliţişti!

+2 click pentru
galerie

Hoțul care l-a jefuit pe Gheorghe Hagi a spus anchetatorilor o poveste impresionantă, prin care a explicat adevăratul motiv pentru care i-a furat "Regelui" patru ceasuri de colecție.

Hoțul poreclit Fantomas chiar de către anchetorii care l-au prins a dezvăluit, în timpul audierilor, care a fost motivul din spatele loviturilor cărora le-a căzut victimă și Gheorghe Hagi. Acesta a povestit că a crescut în București și provine dintr-o familie săracă. Fără o educație aleasă, acesta nu a făcut niciodată sport în mod organizat, însă, la un moment dat, s-a apucat de parkour de unul singur. Așa a învățat să sară, ca o pisică, de pe un acoperiș pe altul. Mai apoi, a început să fure, dar, lipsit de experiență, a fost prins repede și condamnat. S-a specializat apoi în pușcărie, unde a întâlnit spărgători vechi, care i-au împărtășit din metodele lor. Proaspăt eliberat din penitenciar, Fantomas a primit un anunț care l-a făcut să i se înmoaie picioarele. Iubita lui i-a spus că este însărcinată! Atunci, fostul deținut a realizat că nu are bani să-și crească copilul și a pornit o cursă contracronometru din care spera să strângă o avere frumușică.

Omul a dat spargere după spargere, cel puțin șapte în București și unsprezece în Pipera. Tot în Pipera a intrat și în vila lui Gheorghe Hagi, de unde a plecat cu patru ceasuri de colecție, în valoare totală de 40.000 de euro. Doar că mirajul banilor i-a luat mințile, iar Fantomas, în loc să pună ban pe ban, a cheltuit cu larghețe tot ce câștigat de pe urma spargerilor. Așa se face că bărbatul, aflat deja în arest preventiv, este în continuare sărac lipit, cu toate că prejudiciul se ridică la peste 100.000 de euro. Cu toate acestea, Fantomas se poate lăuda acum cu titlul de cel mai norocos spărgător din lume după ce polițiștii l-au împușcat de două ori, în spate și în picior, însă, ca prin minune, niciunul dintre cele două gloanțe nu l-a rănit.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro