FOTO / El este tânărul găsit înecat, în lacul Marghiloman din Buzău. Vasile avea numai 18 ani!

FOTO / El este tânărul găsit înecat, în lacul Marghiloman din Buzău. Vasile avea numai 18 ani! © Facebook

Astăzi, corpul unui tânăr de numai 18 ani a fost scos din lacul Marghiloman din parcul cu același nume, Buzău. Adolescentul care a murit la o vârstă atât de fragedă se numea Vasile Burtea și a avut o poveste de viață care te face instant să lăcrimezi. 

Vasile Burtea este numele tânărului de numai 18 ani pe care salvatorii l-au scos fără viață, din lacul Marghiloman, Buzău. Acesta are una dintre cele mai triste povești de viață. 

Potrivit informațiilor oferite de reporterbuzoian.ro, Vasile Burtea a avut o copilărie marcată de lipsuri, probleme și abandon. Pe vremea când era numai un copil, Vasile Burtea a fost dat în plasament unei familii din Nehoiu, însă viața plănuia să i se schimbe radical. 

După ce a terminat școala gimnazială, Vasile Burtea a fost mutat într-o locuință de tip rezidențial din Buzău, însă vârsta majoratului i-a pus o problemă imensă: Când a împlinit 18 ani, în luna iunie a acestui an, tânărul a fost dat afară din apartament. Cu ajutorul unui prieten a reușit să se cazeze, pentru o scurtă perioadă de timp, la acesta, însă și de aici a trebuit să plece. 

A fost alungat de toată lumea, până în ultimul moment al vieții sale. Cu toate acestea, apropiații lui Vasile Burtea sunt în stare de șoc și spun despre acesta că avea o mulțime de prieteni și era un băiat foarte sociabil. 

Trupul acestuia a fost transportat la morgă, pentru efectuarea autopsiei. Din păcate, toate indiciile găsite la fața locului duc către o sinucidere. 

În copilărie fusese dat în plasament unei familii din Nehoiu, iar după absolvirea clasei a opta și admiterea la liceu fusese mutat într-o locuință de tip rezidențial din cartierul Dorobanți.

În luna iunie împlinise 18 ani și, potrivit legii, fusese dat afară din apartamentul DGASPC. Băiatul a fost primit să locuiască în casa unui prieten, însă ar fi fost dat afară și de aici


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro