Tânăr de 18 ani, scos mort dintr-un lac din Buzău. Avea lovituri pe corp

Tânăr de 18 ani, scos mort dintr-un lac din Buzău. Avea lovituri pe corp © stiridebuzau

Trupul neînsuflețit al unui adolescent de 18 ani a fost scos din parcul Marghiloman din județul Buzău. Un trecător a sunat de urgență la 112 când a observat cadavrul.

Pompierii s-au deplasat imediat la fața locului și au observat imediat trupul tânărului, care plutea pe suprafața lacului. La momentul sosirii echipajului de urgență băiatul nu mai avea funcții vitale și nu a mai fost nevoie de efectuarea manevrelor de resuscitare, potrivit reporterbuzoian.ro.

Avea o rană la cap

Pentru moment, circumstanțele în care a murit tânărul de 18 ani nu sunt cunoscute și nu se știe cum s-a produs decesul. Identificarea s-a făcut rapid pentru că băiatul avea documente asupra sa.

Mai mult decât atât, moartea este învăluită în mister pentru că adolescentul prezenta o lovitură în zona capului. Trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, iar medicii legiști se vor ocupa de efectuarea autopsiei. Pe de altă parte, polițiștii din Buzău au deschis o anchetă criminalistică în urma căreia vor afla cauzele exacte ale producerii decesului și cum s-a ales băiatul cu acea rană la cap.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro