FOTO / Imagini tulburătoare! Remorcă frigorifică transformată în morgă în curtea Spitalului Județean Suceava

+2 click pentru
galerie

FOTO / Imagini tulburătoare! Remorcă frigorifică transformată în morgă în curtea Spitalului Județean Suceava © ziardesuceava.ro

Este de-a dreptul șocantă situația în care se afla țara noastră în momentul de față! Din cauză că nu mai au unde să plaseze morții, reprezentanții Spitalului Județean Suceava au recurs la o metodă neașteptată: au transformat o remorcă frigorifică într-o morgă!

Noul coronavirus a pus stăpânire pe România, pe lume, pe omenire și este de neoprit. Oamenii sunt speriați, se tem, iar unii nu au mai ieșit cu săptămânile din casă, de frica infectării cu virusul ucigaș din China. Bilanțul deceselor a ajuns la 22, iar veștile bune au dispărut de ceva timp. 

Cel mai afectat județ din țară este Suceava, acolo unde și-au pierdut viața cele mai multe persoane. Din cauza faptului că nu mai au unde să plaseze trupurile celor care s-au stins în urma infectării cu noul coronavirus, reprezentanții Spitalului Județean Suceava au recurs la o metodă neașteptată. 

Astăzi, în curtea spitalului a apărut o remorcă frigorifică, care a fost transformată în morgă. Potrivit ziardesuceava.ro, remorca a fost pusă la răcit, nefiind încă dată în folosință. Totodată, autoritățile se așteaptă la ce este mai rău, achiziționând un număr de peste 1.300 de saci pentru cadavre

Bilanțul a ajuns la 1.029 de persoane infectate

Coronavirus continuă să facă ravagii la noi în țară. Numărul persoanelor infectate crește considerabil de la o zi la alta. În momentul de față sunt 1.029 de cazuri testate pozitiv cu COVID-19. De asemenea, autoritățile anunță că 94 de pacienți s-au vindecat, iar 29 se află în stare critică. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro