Coronavirus în Italia. Numărul cazurilor crește de la o zi la alta. Doar astăzi, 712 de decese

Coronavirus în Italia. Numărul cazurilor crește de la o zi la alta. Doar astăzi, 712 de decese © arhiva

Numărul cazurilor de coronavirus în Italia crește de la o zi la altă, iar același lucru se poate spune în privința deceselor din aceeași țară. În ultimele 24 de ore, 712 persoane și-au pierdut viața.

Italia este cea mai afectată țară din punct de vedere al numărul cazurilor de infectare cu noul coronavirus. În doar 24 de ore de la ultimul bilanț, Peninsula înregistrează 712 decese noi, dar și 6153 de noi cazuri de infectare cu noul COVID-19.

De la începutul pandemiei de coronavirus, Italia înregistrează 80.539 de cazuri de infectare cu COVID-19, dintre acestea 8165 de persoane și-au pierdut viața, iar 10.361 au fost vindecate.

Miercuri, 25 martie, a fost ziua în care autoritățile au venit cu vești bune din privința vindecărilor de coronavirus. Din totalul celor depistați pozitiv cu COVID-19, 743 de persoane s-au vindecat în doar 24 de ore. 

O bătrână de 95 de ani, cel mai vârstnic pacient vindecat de coronavirus, din Italia

În vârstă de 95 de ani, Alma Clara Corsini a reușit să se vindece complet de virusul CODIV-19, fără a urma un tratament antiviral, reușind să îi uimească până și pe medici. 

Recuperarea miraculoasă a femeii aduce, astfel, o rază de speranță într-o țară care a fost îngenuncheată de pandemia de coronavirus care continuă să facă victime.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro