FOTO / Poliţist filmat în stare de ebrietate cade pe jos și nu este în stare să vorbească. Omul legii riscă să fie dat afară

FOTO / Poliţist filmat în stare de ebrietate cade pe jos și nu este în stare să vorbească. Omul legii riscă să fie dat afară © Captură Video

Un polițist riscă să rămână fără loc de muncă după ce a fost filmat într-o ipostază jenantă. Cu mintea înecată în alcool, omul legii nu mai reușește să se țină pe picioare și cade pe jos, fără să fie capabil să rostească măcar un cuvânt.

Scenele revoltătoare au fost surprinse în Galați. Un polițist este cercetat de comisia de disciplină din cadrul instituţiei unde lucrează după ce a fost autorul unor imagini șocante. Acesta a fost filmat în timp ce era mut de beat. Din cauza stării avansate de ebrietate în care se afla, omul legii nici măcar nu era capabil să articuleze un cuvânt și a căzut pe jos, în drumul său spre casă. Ba mai mult, acum, polițistul riscă să fie dat afară.

În cadrul imaginilor se poate observa cu ușurință cum omul legii nu mai poate efectiv să-și mențină echilibrul din cauza cosumului de alcool. Acesta este ajutat de unul dintre colegi pentru a rămâne în picioare. Starea de ebrietate este atât de avansată, încât nici măcar nu poate să vorbească.

După câteva încercări de a se ține pe picioare, polițistul cade la pământ, apoi se ridică cu greu și încearcă să se deplaseze din nou.

Imaginile șocante au avut loc după ce omul legii ieşise din tură şi a mers la un coleg de serviciu pentru a consuma alcool. De acolo, polițistul a încercat să plece la domiciliu său, însă alcoolul i-a pus câteva piedici, la propriu. 

Omul legii este polițist de 20 de ani. În urma faptelor sale, acesta a fost pus acum la dispoziţia conducerii Poliţiei Locale din Galaţi.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro