FOTO / Sore, transformare spectaculoasă. Artista s-a întors în timp, la începutul carieriei sale

+3 click pentru
galerie

FOTO / Sore, transformare spectaculoasă. Artista s-a întors în timp, la începutul carieriei sale © arhiva

Sore trece din nou printr-o transformare în viața ei. După ce de-a lungul timpului a adoptat mai multe coafuri, acum vedeta a revenit la cea care a consacrat-o. 

Sore este una dintre cele mai apreciate și iubite artiste de la noi, iar orice schimbare pe care frumoasa artistă și-o face îi uimește pe admiratorii săi. Cântăreața s-a făcut consacrată în urmă cu mai mulți ani, iar de atunci a reușit să câștige admirația tuturor celor care astăzi o urmăresc pe paginile de socializare. 

Vedeta a avut mereu un altfel de stil, iar acum a decis că este timpul să se întorcă la el. Deși a încercat să poarte și părul lung, mereu părul scurt a prins-o mai bine. Acum a decis să se mai tundă și arată exact ca la începutul carierei sale. 

Sore nu vrea să se căsătorească

Artista se iubește de ceva timp cu un medic denstist cunoscut și, chiar dacă relația este cât se poate de serioasă și asumată, cântăreața nu vrea să audă de căsătorie.

"Dacă nu am fi avut copii și am fi fost împreună de cinci ani era altfel, mă gândeam de ce nu are intenții serioase. Am observat că sunt unele persoane care se panichează când semnează un act. Eu, cum am mai zis, copiii, ceea ce văd, repetă. Eu vreau ca ei să aibă modele bune, dacă nu avem norocul unei iubiri fericite până la adânci bătrâneți, e bine să facem ce ne e bine. Sunt mulți copiii care trăiesc în familii dezorganizate și au traume. Avem obiceiul cu seara fetelor și băieții. Eu mă întorc pe la 2, iar el pe la 5. Dacă mă trezesc în toiul nopții îl rog să-mi mai shaorma. O fărâmă de gelozie este atunci când pleacă la mare de 1 mai cu băieții. Omul care minte, îl vezi, eu am instincte. Nu suntem înnebuniți după ideea de eveniment mare, nu avem cum să reducem lista. Botezul era necesar, dar numai gândul că trebuie să organizez nunta nu-mi place. Am face o nuntă pentru invitați, prefer să plecăm în vacanță cu acei bani.", a declarat Sore, la Antena Stars.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro