Furtunile au făcut prăpăd în România! Ploaie de grindină și străzi inundate / VIDEO

Furtunile au făcut prăpăd în România! Ploaie de grindină și străzi inundate © Captură Video

Furtunile au făcut prăpăd în țară, în urma codurilor galbene emise de Administrația Națională de Meteorologie. Mai multe județe au simțit din plin furia naturii, oamenii uluiți luând cu asalt rețelele de socializare pentru a posta imagini incredibile din timpul dezlănțuirii cerului.

Una dintre furtuni a avut loc la Rânca, în județul Gorj, acolo unde ploaia de grindină a transformat străzile în covoare albe asemănătoare unui peisaj de iarnă. Locuitorii au postat imaginile în care se vede cum grindina pică din cer exact ca o ploaie torențială, acoperind totul în cale.

O altă vijelie puternică a fost și la Popești, în Vâlcea, acolo unde curțile oamenilor au fost invadate de ploile de grindină care au acoperit pământul cu un strat semnifivativ de viață. Și oamenii de aici, uluiți de ceea ce văd, au ținut să imortalizeze momentul și să îl posteze online.

ANM, cod galben de vijelii

ANM a emis astăzi ai multe coduri galbene de vreme rea, valabile pentru diverse județe din România.

Județele vizate sunt: Neamț, Harghita, Mureș, Brașov, Covasna, Prahova, Dâmbovița, Argeș, Vâlcea, Dolj, Mehedinți, Gorj, Sibiu, Alba, Cluj, Timiș, Caraș Severin, Hunedoara , Bacău, Vaslui, Vrancea, Galați, Buzău, Brăila, Tulcea, Ialomița, Constanța, Ilfov, Călărași, Giurgiu, Teleorman și Olt.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro