VIDEO / Gabriela Cristea, impresionată de povestea unei concurente de la emisiunea "Te iubesc de nu te vezi": " Îmi scot pălăria în faţa ta"

+4 click pentru
galerie

Gabriela Cristea © captura video

Gabriela Cristea a fost extrem de impresionată de povestea unei concurente de la emisiunea "Te iubesc de nu te vezi". Prezentatoarea a afirmat că îşi scoate pălăria în faţa ei, numind-o o învingătoare.

Anica a trecut prin numeroase încercări de-a lungul vieţii şi acum speră să îşi găsească jumătatea. Ea fost diagnosticată cu cancer, fiind nevoită să facă chimioterapie, iar în prezent poartă perucă. Anica şi-a împărtăşit cu multă sinceritate povestea de viaţă.

"Am 66 de ani, sunt din Bucureşti. Am fost căsătorită de două ori. Prima dată la 16 ani, nu ştiam ce e dragostea. Am trăit împreună 18 ani, dar el bea mult. Bea zilnic. Apoi, am întâlnit un bărbat, eram a treia soţie a lui, am fost 13 ani împreună. Trei ani am fost căsătoriţi. În 2006 am făcut cancer amândoi. El a fost condamnat, eu am scăpat. Am făcut chimioterapie 8 luni că atât am rezistat.", a mărturisit Anica la "Te iubesc de nu te vezi".

"Noi femeile ne plângem de bărbaţi că sunt nu ştiu cum, dar bărbatul e crescut de o femeie şi trebuie ca noi, femeile, să ne creştem bine copiii ca apoi ei să fie aşa cum ne dorim şi bărbaţii să se comporte aşa cum trebuie mai departe. Ai avut o viaţă... dar în faţa ta îmi scot pălăria. Tu eşti o învingătoare.", a declarat Gabriela Cristea la "Te iubesc de nu te vezi".

Pe Gabriela Cristea o puteți vedea în fiecare săptămână, de luni până sâmbătă, pe Antena Stars, începând cu ora 18:45, în cadrul emisiunii "Te iubesc de nu te vezi". Cei care își caută jumătatea se pot înscrie la cel mai tare dating-show al momentului, „Te iubesc de nu te vezi”. De luni până sâmbătă, doritorii au ocazia să-și cunoască, în direct, perechea, la „Te iubesc de nu te vezi”, emisiunea difuzată la Antena Stars.

Așadar, persoanele care sunt în căutarea iubirii și vor să participe la emisiunea „Te iubesc de nu te vezi” pot suna la 0756.036.364 (tarif normal), pot scrie pe e-mail: casting@antenastars.ro sau, într-un mesaj, direct pe pagina de Facebook a show-ului - Te iubesc de nu te vezi.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

C.L.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro