Gafa lui Ludovic Orban, după ședința de la Ministerul Sănătății. Ce a spus premierul despre riscul de infectare în spitale

Gafa lui Ludovic Orban, după ședința de la Ministerul Sănătății. Ce a spus premierul despre riscul de infectare în spitale © Hepta

Vineri dimineață, la conferința de presă susținută de Ludovic Orban și noul ministru al Sănătății, Nelu Tătaru, premierul a făcut o gafă uriașă! Vorbind despre riscul de infectare în spitale și măsurile ce au fost discutate la ședința de urgență de la MS, Ludovic Orban a luat pe toată lumea prin surprindere, cu o eroare de exprimare. 

Premierul Ludovic Orban a apărut vineri dimineață, alături de noul ministru al Sănătății, Nelu Tătaru, la o conferință de presă, susținută în urma ședinței de urgență de la Ministerul Sănătății. 

Doar că, grăbit să își exprime susținerea Nelu Tătaru, premierul Ludovic Orban a făcut o gafă!

Ludovic Orban a luat cuvântul, spunând că „am ținut să fiu personal prezent la instalarea în funcție a domnului Nelu Tătaru. În cadrul ședinței am discutat prioritățile pentru Ministerul Sănătății în perioada următoare”.

Gafa făcută de Ludovic Orban

Apoi, când enumera prioritățile discutate la ședința de la Ministerului Sănătății, Ludovic Orban a afirmat că „am discutat măsuri pentru a crește riscul de infectare în spitale a cadrelor medicale și a pacienților”.

De altfel, situația din spitalele românești arată îngrijorător. Datelor raportate din teritoriu către Institutul Național de Sănătate Publică – Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile, arată că, la data de 26 martie, la nivel național, erau 153 de cadre medicale și personal auxiliar confirmate cu noul coronavirus. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro