Gestul sfâşietor făcut de prietenii Anei Maria, brăileanca moartă la o lună după ce a născut: "Un ultim apel"

Gestul sfâşietor făcut de prietenii Anei Maria, brăileanca moartă la o lună după ce a murit: "Un ultim apel" © arhivă

A trecut aproape o lună de când Ana Maria Păduraru s-a stins din viaţă, iar familia şi prietenii sunt devastaţi de durere. Îşi plâng pierderea şi, conştienţi că nimic nu o poate aduce înapoi pe tânăra de 19 ani, se ocupă de creşterea fetiţei ei şi luptă ca vinovaţii să plătească. Mormântul Anei Maria Păduraru e plin de coroane şi flori, iar apropiaţii merg să aprindă o lumânare în fiecare zi.

Prieteni, cunoştinţe şi rude, toţi sunt alături unul de celălalt în această perioadă grea. O bună prietenă de-ale tinerei de 19 ani a făcut un apel pe reţelele de socializare pentru toţi cei care îşi doresc să li se alăture şi să meargă la mormântul Anei. 

Miercuri, la ora 16:30, prietena Anei se va întâlni cu părinţii tinerei şi vor merge împreună la mormânt. În ultima perioadă, numeroase persoane din Brăila au transmis familiei şi prietenilor că vor să le fie alături în lupta pentru dreptate. Astfel, au ocazia să discute şi să ofere un umăr pe care să plângă cei îndureraţi.

"Țin să vă anunt că mâine începând cu ora 16:30 voi fi din nou alături de Ana si domnul Leo ... Mai fac un ultim apel. Haideți să fim uniţi! Dacă nu aveți posibilitatea de a ajunge alături de noi, măcar distribuiți mai departe să se facă dreptate. Cei din Brăila sunt așteptați la mormântul Anei . 💔💔💔", a scris prietena Anei pe reţelele de socializare.

Vă reamintim că Ana Maria Păduraru s-a stins din viaţă la 19 ani, la doar o lună de când a adus pe lume o fetiţă. Tânăra a murit din cauza unui fragment de placentă a fost uitat în timpul naşterii.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro