Gestul surprinzător al interlopului care a umilit DIICOT şi Poliţia Română! Merge până la capăt

+3 click pentru
galerie

Capturat cu greu, după ce a umilit în ultimul hal DIICOT şi Poliţia Română, interlopul Ghenosu a luat o decizie surprinzătoare, în puşcărie.

Recent, Florin Ghinea, alias Ghenosu, a redeschis procesul de divorţ, urmând, probabil, ca după desfacerea căsătoriei să îi ofere "fostei" averea impresionantă, pentru ca aceasta să nu fie pusă sub sechestru sau confiscată. Conform documentelor intrate în posesia SPYNEWS, actuala nevastă a lui Florin Ghinea, alias Ghenosu, este o fostă prostituată. Femeia de care Ghenosu vrea să divorţeze a fost condamnată pentru prostituţie, iar în urmă cu cinci ani a cerut să i se "cureţe" cazierul, pe motiv că fapta pentru care era condamnată nu mai era incriminată de Codul Penal.

"Admite sesizarea condamnatei G. E. A. (fostă N.), fiica lui C. şi E.l., născută la data de .... în Târgovişte, judeţul Dâmboviţa, CNP ..., domiciliată în comuna ..., sat ..., str. ..., nr. ..., judeţul Dâmboviţa. În baza art.4 din NCP constată intervenită legea de dezincriminare sub aspectul reţinerii infracţiunii de prostituţie prev. şi ped. de art. 328 C.penal cu aplic. art. 320 ind. 1 C.proc.pen. şi a pedepsei de 8 luni închisoare aplicate prin sentinţa penală nr. 32/07.02.2012 pronunţată de Tribunalul Dâmboviţa în dosarul nr. .../2011, modificată şi definitivă prin decizia penală nr.101/20.06.2011 a Curţii de Apel Ploieşti şi decizia penală nr.3776/19.11.2012 a ÎCCJ. Constată încetate toate consecinţele penale ce decurg din hotărârea amintită începând cu data de 01.02.2014. Dispune anularea formelor de executare emise în ceea ce o priveşte pe această condamnată", au menţionat magistraţii. De altfel, prostituata respectivă, devenită nevasta liderului interlop, a fost "colegă" cu acesta, în 2011, într-un dosar care avea ca obiect proxenetismul.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro