Gheorghe Dincă a recunoscut că a întreţinut relaţii intime cu o altă minoră! 5.000 de euro - ca totul să rămână secret

Gheorghe Dincă a recunoscut că a întreţinut relaţii intime cu o altă minoră! 5.000 de euro - ca totul să rămână secret © arhivă

O altă minoră implicată în cazul Caracal. Gheorghe Dincă a recunoscut în faţa anchetatorilor că a intreţinut relaţii sexuale cu o minoră de 15 ani, adusă de Petruţa. Totul s-a întâmplat în aprilie 2019, în aceeaşi lună în care Luiza Melencu a fost răpită de "monstrul din Caracal".

Într-o declaraţie dată de Gheorghe Dincă anchetatorilor, acesta recunoaşte faptul că a întreţinut relaţii intime cu o fată de 15 ani, adusă de Petruţa. "Monstrul din Caracal" ar fi făcut sex atât cu ea, cât şi cu Petruţa.

Ştefan, partenerul Petruţei, a aflat de acest lucru şi a venit în casă peste Dincă. Atunci, l-a şi bătut şi l-a ameninţat că riscă puşcăria pentru că a întreţinut relaţii intime cu o minoră. 

Potrivit RTV, Gheorghe Dincă şi Ştefan au ajuns la o înţelegere - 5.000 de euro pentru ca totul să rămână între ei. 

Cu toate acestea, pentru că a fost un act sexual cu consimtământul fetei şi al Petruţei, nu se poate vorbi despre un viol. Totuşi, fapta este considerată penală. 

Gheorghe Dincă avea pregătită o a doua cameră de tortură

Pare-se că "monstrul din Caracal" avea pregătită şi o a doua cameră de tortură. Anchetatorii au făcut această descoperire după ce s-a aflat de camera de tortură de sub atelier - acolo se aflau inele de fier încastrate în pereţi şi o saltea murdară ce a fost trimisă la expertiză. 

În a doua cameră "secretă", Gheorghe Dincă ţinea un butoi de plastic. Şi acesta a fost trimis la expertiză pentru a se constata dacă există probe biologice. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro