Gheorghe Dincă, comportament ciudat în faţa jurnaliştilor. Şi-a pus cămaşa în cap pentru a nu fi filmat / VIDEO

Gheorghe Dincă, comportament ciudat în faţa jurnaliştilor. Şi-a pus cămaşa în cap pentru a nu fi filmat / VIDEO © Foto: Captură

Gheorghe Dincă a avut un comportament ciudat, miercuri seara, în momentul în care oamenii legii l-au luat din casa sa pentru a-l duce din nou în arestul Poliţiei.

Astăzi a fost o nouă zi de cercetări la casa ororilor, aşa cum a fost numită aceasta, în urma crimelor recunoscute de Gheorghe Dincă. Criminalul din Caracal a fost scos pe poarta din spate a curţii şi băgat în maşina Poliţiiei. În momentul în care presa s-a apropiat de maşina în care se afla, acesta şi-a pus cămaşa în cap pentru a se feri de camerele jurnaliştilor.

Potrivit Observator, Gheorghe Dincă s-a ghemuit şi a încercat să se facă cât mai mult nevăzut de ochii jurnaliştilor aflaţi la faţa locului. Criminalul din Caracal va fi dus la sediul Poliţiei, la fel ca în fiecare seară.

Curtea lui Gheorghe Dincă, verificată în fiecare zi

Se pregătesc noi seturi de percheziții în curtea lui Gheorghe Dincă, iar ancheta privind crimele din Caracal se adâncește, de la o zi la alta, tot mai mult. Potrivit informațiilor oferite de digi24.ro, curtea lui Gheorghe Dincă va fi cercetată în amănunt cu aparatură performantă ce poate detecta anumite urme ascunse chiar și la 3 metri sub pământ. Despre toate aceste lucruri a vorbit Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, tânăra despre care Gheorghe Dincă susține că nu știe ce anume a făcut cu trupul ei și unde l-a ascuns. 

Gheorghe Dincă rămâne în arest

În urma cererii făcută de procurori, magistraţii Tribunalului Slatina au decis să prelungească mandatul lui Gheorghe Dincă, acesta urmând să-şi petreacă, cel puţin, următoarele 30 de zile în spatele gratiilor. Astfel, decizia intră în vigoare pe data de 26 august şi va fi valabilă până pe 24 septembrie.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro