Gheorghe Dincă, contactat de cineva de la Poliția Română înainte de primele percheziții. Cum au fost „uitate” mesajele

Gheorghe Dincă, contactat de cineva de la Poliția Română înainte de primele percheziții. Cum au fost „uitate” mesajele © arhivă

De pe un abonament colectiv, plătit de Poliția Română și dat către folosință unui angajat, au fost date mai multe apeluri pe numărul Luizei Melencu, cât și mesaje pe noua cartelă cumpărată de Gheorghe Dincă, după răpirea fetei. Același numărul l-a contactat pe „monstrul din Caracal” înainte de primele percheziții de la casa sa, înainte de ora 06:00, în urma apelului la 112 al Alexandrei Măceșanu. 

IGPR-ul vorbește cu Dincă și după răpirea Alexandrei 

Pe data de 26 iulie, după apelul Alexandrei Măceşanu, la ora 6 dimineaţa, după o noapte petrecută în faţa porţilor, se intră peste Dincă, în casă.

Înainte de asta, la ora 5:20, Gheorghe Dincă a primit pe telefonul personal primul mesaj de la un angajat al Poliției Române. Apoi, până la ora 11:55, în timpul perchezițiilor, sunt date ale șase mesaje de pe telefonul de la IGPR, același de pe care s-au dat mesajele în zilele imediat următoare după răpirea Luizei Melencu, conform EVZ.

Cum au fost „uitate” mesajele

Cu toate acestea, când a fost făcută percheziția informatică la telefonul lui Dincă, avocatul Tonel Pop a fost anunțat de specialiștii care au executat operațiunea că mesajele primite de Gheorghe Dincă nu au putut fi recuperate. Prin urmare, mesajele de la IGPR nu există la dosar.

Miercuri, începe procesul lui Gheorghe Dincă. „Monstrul din Caracal” a fost trimis în judecată pentru opt infracțiuni, iar în rechizitoriu s-a concluzionat că cele două victime au fost ucise. 

Totodată, în ultima perioadă, Gheorghe Dincă a acuzat că a fost obligat de anchetatori să spună că a comis odioasele fapte și că, de fapt, nu le-a ucis pe cele două fete. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro