Gheorghe Dincă, dus în arestul IPJ Olt după reconstituirea în cazul Alexandrei Măceşanu

Gheorghe Dincă, dus în arestul IPJ Olt după reconstituirea în cazul Alexandrei Măceşanu © arhivă

Luni seara, după ce toată ziua a participat alături de procurorii DIICOT la reconstituirea în cazul dispariţiei Alexandrei Măceşanu, Gheorghe Dincă a fost dus în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt. 

În urmă cu două zile, Gheorghe Dincă a fost adus de la Arestul Central în arestul IPJ Olt şi, luni dimineaţă, 16 septembrie, "monstrul din Caracal" a fost preluat de oamenii legii pentru a fi dus la Caracal, pentru reconstituirea răpirii şi uciderii Alexandrei Măceşanu, aşa cum acesta a declarat la audieri, potrivit Antena3.

Cu toate că aveau dreptul să participe la reconstituire, părinţii Alexandrei Măceşanu au preferat să nu apară la casa groazei. Ulterior, Alexandru Cumpănaşu, unchiul adolescentei, a transmis că familia consideră această reconstiturie o altă bătaie de joc la adresa familiei. Mai mult, Alexandru Cumpănaşu a menţionat faptul că la această procedură nu s-a lămurit dacă în butoi ar fi putut fi ars un trup uman, cu acele materiale menţionate de Gheorghe Dincă la audieri.

Gheorghe Dincă a fost dus la Dobrosloveni dis-de-dimineaţă, acolo unde, pe 24 iulie, a luat-o pe Alexandra Măceşanu la ocazie. După ce procurorii au oprit în apropierea liceului, acolo unde inculpatul susţine că a lovit-o pe adolescentă, Gheorghe Dincă a fost dus acolo unde ar fi aruncat telefonul fetei: pe dig. Acest loc a fost, de altfel, menţionat şi de Alexandra Măceşanu în timpul apelului la numărul unic de urgenţă 112. 

Ajuns în faţa casei groazei, a intrat la ora 11:00 în locuinţă alături de anchetatori şi de o poliţistă cu mâiinile legate care a "jucat-o" pe Alexandra. De asemenea, oamenii legii au adus şi un manechin. După ceva timp, inculpatul a ieşit din casă cu manechinul pe braţe şi l-a dus spre grădină, la butoiul în care susţine că ar fi ars trupul copilei.

Apoi, acesta, alături de anchetatori, a ajuns pe o stradă din Caracal, unde ar fi aruncat mai multe bijuterii ale Alexandrei Măceşanu. Gheorghe Dincă a fost huiduit de oamenii prezenţi la faţa locului. 

Marţi, 17 septembrie, va avea loc reconstituirea în cazul Luizei Melencu. Familia Melencu a fost prezentă la casa groazei atunci când procurorii DIICOT şi Gheorghe Dincă au reluat traseul privind răpirea şi uciderea Alexandrei Măceşanu, după cum inculpatul a susţinut. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro