O tânără polițistă a jucat rolul Alexandrei în reconstituirea de la casa lui Dincă. Ce au făcut anchetatorii

O tânără polițistă a jucat rolul Alexandrei în reconstituirea de la casa lui Dincă. Ce au făcut anchetatorii © Arhiva

Anchetatorii au mers astăzi la casa ororilor, alături de Gheorghe Dincă, pentru reconstituirea crimelor pe care bărbatul a mărturisit că le-a comis. Totul s-a desfășurat potrivit procedurilor, iar scene au fost refăcute cât mai aproape de realitatea faptelor.

Așadar, pentru și mai multă veridicitate, o polițistă care are aceeași înălțime și greutate precum Alexandra Măceșanu a jucat rolul adolescentei, pe parcursul reconstituirii.

Gheorghe Dincă a legat-o la mâini cu cureaua de la pantaloni, iar tânăra va fi prezentă și la reconstiuirea scenei cu butoiul. Atunci criminalul din Caracal le va explica anchetatorilor în ce poziție a pus trupul neînsuflețit în butoi, dar și ce substanțe a folosit pentru incendiere, scrie Adevarul.ro.

Bunicul Luizei a vrut să-l confrunte pe Gheorghe Dincă

Distrus de durere și aproape lipsit de puteri, bunicul Luizei Melencu trăiește în fiecare zi cu speranța că nepoata sa va fi găsită. Adolescenta, pe care Gheorghe Dincă a mărturisit că a ucis-o, a dispărut de acasă în luna aprilie a acestui an, după ce acesta a luat-o cu mașina la ocazie.

Astăzi, în ziua reconstituirii, bunicul Luizei Melencu a vrut să rupă cordonul de jandarmi și să pătrundă în locuința lui Gheorghe Dincă, pentru a-l confrunta. Acesta a fost oprit de oamenii legii înainte ca scandalul să degenereze. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro