Gheorghe Dincă, faţă în faţă cu familiile Alexandrei şi Luizei! Procesul de la Tribunalul Olt a început

Gheorghe Dincă, faţă în faţă cu familiile Alexandrei şi Luizei! Procesul de la Tribunalul Olt a început © arhivă

Zi de importanță majoră la Tribunalul Olt! Miercuri, la ora 10:00, a început cel mai așteptat proces al anului. Este primul termen al judecării lui Gheorghe Dincă din dosarul deschis pentru uciderea celor două fete pe care le-a luat la ocazie, Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu. 

Miercuri, de la ora 10:00 s-a dat startul primului termen al judecării lui Gheorghe Dincă, după ce, din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, toate termenele au fost amânate.

Astfel, se vor verifica probele și actele din dosarul deschis pentru uciderea Luizei Melencu și a Alexandrei Măceșanu. 

Gheorghe Dincă, adus la Tribunalul Olt

Cu toate că inițial Gheorghe Dincă trebuia audiat prin video-call, miercuri dimineață a fost adus la Tribunalul Olt, potrivit RTV. „Monstrul din Caracal” se află față în fața cu familiile Luizei Melencu și Alexandrei Măceșanu. 

Urmează ca judecătorul să verifice legalitatea probelor și să judece excepțiile care au fost depuse de familile victimelor.

La începutul acestui an, prin rechizitoriu, procurorii D.I.I.C.O.T. au dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a inculpatului Gheorghe Dincă pentru săvârșirea unui număr de 8 infracțiuni: trafic de persoane, trafic de minori, viol – două infracțiuni, omor calificat – două infracțiuni și profanarea de cadavre sau morminte – două infracțiuni.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro