Moment critic în Cazul Caracal: miercuri începe procesul lui Dincă. Cumpănașu nu va fi prezent: „E o umilire”

Moment critic în Cazul Caracal: miercuri începe procesul lui Dincă. Cumpănașu nu va fi prezent: „E o umilire” © Arhivă

Moment crucial în Cazul Caracal. Miercuri începe procesul lui Gheorghe Dincă, cel acuzat că le-a răpit și ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu. Dincă nu va fi însă prezent în sala de judecată, motiv pentru care familia Măceșanu a fost la un pas să nu participe nici ei.

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei, a anunțat că miercuri marchează debutul procesului în care Gheorghe Dincă este judecat pentru toate acuzațiile care sunt îi aduse. Dar pentru că nu va putea să îl privească în ochi pe „monstrul din Caracal”, nu va fi nici el prezent în sala de judecată.

„După ce am aflat că ZEUL Dincă nu va fi prezent în sală, vă anunț că NU voi participa fizic acolo‼️ Vreau să privesc acest animal în ochi‼️ Este încă o umilire a familiei noastre din partea SISTEMULUI care se reconstruiește‼️”, a anunțat Cumpănașu, pe Facebook.

Părinții Alexandrei vor fi prezenți

Același lucru ar fi vrut să îl facă și părinții Alexandrei, care ulterior s-au răzgândit și au decis să se prezinte la tribunal.

„Atât Nelu cât și Teodora au gândit la fel și nu ar fi vrut să participe, dar după o discuție la rece am decis împreuna ca ei să se ducă la acest "așa zis" proces judecat unde a decis chiar DINCĂ!”, a mai notat Cumpănașu.

Familia Alexandrei nu vede cu ochi buni faptul că acest proces este în mâinile unui judecător din Olt, pe fondul suspiciunilor că Gheorghe Dincă ar fi fost „mână în mână” cu autoritățile din județ.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro