Gheorghe Dincă le-a spus anchetatorilor ce i-au făcut el și Risipiceanu Luizei Melencu. A ținut-o în viață o săptămână

Gheorghe Dincă le-a spus anchetatorilor ce i-au făcut el și Risipiceanu Luizei Melencu. A ținut-o în viață o săptămână © Arhivă

La câteva zile după ce a fost descoperit că a avut un complice atunci când a venit vorba de cazul Luizei Melencu, Gheorgh Dincă a făcut dezvăluiri șocante în fața procurorilor. A descris, pas cu pas, cum a arătat „colaborarea” lui cu Ștefan Risipiceanu și a mărturisit că a ținut-o pe Luiza în viață timp de o săptămână, înainte ca fata să moară din cauza bătăilor primite.

Acum zece zile, Gheorghe Dincă, încă aflat după gratii, s-a întors în fața anchetatorilor și a făcut noi dezvăluiri despre cazul Caracal. Atunci a dezvăluit faptul că a avut un complice, pe Ștefan Risipiceanu, care a violat-o pe Luiza Melencu.

Ce le-a spus Dincă anchetatorilor

În luna aprilie, Gheorghe Dincă a luat-o pe Luiza Melencu la ocazie, în Caracal. În acea zi, fata, originară din comuna Dioști, plecase să scoată bani de la bancomat. Odată ce a luat-o în mașina lui, Dincă a bătut-o și a legat-o, după care a dus-o la casa lui din Caracal.

Când a ajuns în curtea sa, a fost surprins de Risipiceanu, care i-a cerut explicații. Atunci Dincă i-a explicat că a adus-o pentru a întreține relații intime cu ea, moment când i-ar fi permis lui Risipiceanu să o abuzeze.

În fața procurorilor, Dincă a mărturisit că a bătut-o crunt pe Luiza, atât înaintea cât și după abuzurilor la care a supus-o împreună cu Ștefan Risipiceanu. Tot conform declarațiilor lui Dincă, fata a fost ținută în viață timp de o săptămână, înainte de a se stinge din cauza rănilor cauzate de pe urma unei bătăi.

Ștefan Risipiceanu a fost arestat preventiv, ieri.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro