Fostul șef de la serviciul Omoruri din Capitală, declarații despre Gheorghe Dincă: „Nu știe sigur câte tâlhării, câte omoruri, câte violuri are”

Fostul șef de la serviciul Omoruri din Capitală, declarații despre Gheorghe Dincă: „Nu știe sigur câte tâlhării, câte omoruri, câte violuri are” © arhivă

Se adâncește pe zi ce trece ancheta crimelor din Caracal și tot mai multe persoane sunt de părere că Gheorghe Dincă nu și-a amintit nimic concret până în aceste momente și tot ce face bărbatul de 66 de ani este să tragă de timp și să-i plimbe pe anchetatori de la o ipoteză la alta, fără ca vreuna din acestea să fie veridică. 

Noi informații șocante ies la iveală în ceea ce-l privește pe Gheorghe Dincă. Costică Ionescu, fost șef la serviciul Omoruri din Capitală din Sectorul 4 a declarat la Antena 3 că Gheorghe Dincă nu a reușit nici până acum să-și aducă aminte informații concrete despre faptele sale. Mai mult, acesta susține că lui Dincă îi cam place să se plimbe, căci viața din arest este una grea și evită, pe cât posibil, să le ofere anchetatorilor ipoteze clare cu privire la ceea ce a făcut în trecut. 

De asemenea, Costică Ionescu, fost șef la serviciul Omoruri din Capitală din Sectorul 4 susține Gheorghe Dincă nu mai știe, sub nicio formă câte violuri, tâlhării sau altfel de fapte grave are la activ. Fostul șef la serviciul Omoruri din Capitală din Sectorul 4 susține că pedeapsa lui Gheorghe Dincă va fi de 30 de ani de închisoare și că testarea acestuia la poligraf este de-a dreptul inutilă.

„Dincă în secunda aceasta nu știe sigur câte tâlhării, câte omoruri, câte violuri are. Își amintește numai când vrea sau așa spontan. Sancțiunea va fi aceea, 30 de ani închisoare. Testarea poligraf se face degeaba. Gheorghe Dincă trage de timp, îi place să plimbe, în arest viața nu e dulce”, a mai declarat Costică Ionescu, fost șef la serviciul Omoruri din Capitală din Sectorul 4, potrivit Antena 3.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro