Gheorghe Flutur, președintele Consiliului Județean Suceava, depistat pozitiv cu coronavirus

Gheorghe Flutur, președintele Consiliului Județean Suceava, depistat pozitiv cu coronavirus © Arhivă

Gheorghe Flutur, președintele Consiliului Județean Suceava, a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, potrivit Digi24. Flutur a fost testat pentru COVID-19 și se afla în izolare. La Suceava este cea mai gravă situație din țară, acolo fiind înregistrate și cele mai multe decese provocate de coronavirus.

Președintele CJ Suceava se afla în autoizolare după ce chiar el a declarat că participase la mai multe ședințe unde au fost prezente și persoane depistate ulterior cu noul coronavirus. Așa cum cere procedura, urmează ca Flutur să fie spitalizat într-o insituție de specialitate.

Situație critică la Suceava

În Suceava, situația a scăpat rapid de sub control. La Spitalul Județean au fost depistate aproape 90 de cadre medicale cu noul coronavirus, unele dintre ele chiar de la secții care nu tratau pacienți de COVID-19.

Surse medicale din spital spun că nu există echipamente de protecție și că multe dintre cadre nu aveau nici măcar măști. Și mai grav este că, potrivit unor surse Digi24, conducerea spitalului ar fi chemat mai multe cadre „la grămadă”, pentru a face teste, filmări care arată cozi la spital fiind difuzate la TV.

În Suceava sunt cele mai multe decese, ultimele cinci confirmate doar astăzi. Trei dintre pacienți au istoricul epidemiologic necunoscut. Cu alte cuvinte, nimeni nu știe de unde au luat boala și cu cine au intrat în contact.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro