Gheorghe Flutur, primele declarații după ce a fost testat pozitiv cu Covid-19: „Am încredere în medicii și întregul personal”

Gheorghe Flutur, primele declarații după ce a fost testat pozitiv cu Covid-19: „Am încredere în medicii și întregul personal” © Arhivă

Gheorghe Flutur a fost testat pozitiv pentru Covid-19. În urma diagnosticului, Președintele Consiliului Județean Suceava a fost internat la Spitalul Județean Suceava marți seară.

Gheorghe Flutur a declarat pentru Antena 3 că deși a fost testat pozitiv pentru coronavirus se simte bine. Acesta a luat decizia de a se autoizola după ce a participat în cadrul mai multor ședinție și acțiuni în ultima perioadă.

 „Nu mă simt rău deloc, chiar nu am niciun fel de simptome. M-am testat duminică seara, pentru că noi am avut comandamente, acțiuni și am fost destul de implicați în perioada asta, sigur, respectând izolarea", a declarat Gheorghe Flutur, potrivit Antena 3.

Președintele Consiliului Județean Suceava este foarte optimist și susține că este pe mâini bune, având foarte multă încredere în medicii de la spitatul în care este internat de marți seară.

 „Am încredere în medicii și întregul personal de aici. Mă leagă de acest spital multe lucruri bune, investiții importante făcute an de an. Un un gând aparte de prețuire și respect către medicii și asistentele – întregul personal de la Spitalul Judetean de Urgențe Suceava, pentru eforturile extraordinare pe care le fac în aceste zile dificile", a susținut Gheorghe Flutur, pentru Mediafax.

În același timp, Președintele Consiliului Județean Suceava i-a rugat pe locuitorii din Suceava să respecte întocmai măsurile adoptate de autorități, în acest fel reușind să scape mai repede de virusul ucigaș din China.

„De felul meu sunt un om care mă implic, am făcut-o și în aceste săptămâni de foc, o voi face și în continuare. Acum sunt și eu printre cei afectați de coronavirus, dar sunt optimist că voi depăși repede și cu bine acest episod. În aceste zile, așa, de pe patul de spital, o să mă preocup pentru ca la Spitalul Județean de Urgențe din Suceava să ajungă cât mai repede echipamentul pentru testarea la coronavirus. Astăzi mă încearcă un sentiment de adâncă tristețe că foarte mulți suceveni, din care, din păcate, și un număr mare de cadre medicale, sunt afectați de coronavirus. Sunt alături de ei și le urez tuturor însănătoșire grabnică. Către toți compatrioții mă adresez cu rugămintea de a respecta cu toată strictețea măsurile adoptate de autorități, pentru a scăpa cât mai repede de virusul ucigaș", a mai declarat acesta.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro