Hotelierii din Mamaia au anunțat data începerii sezonului estival. S-a dat „start” rezervărilor

Hotelierii din Mamaia au anunțat data începerii sezonului estival. S-a dat „start” rezervărilor © arhivă

Hotelierii din Mamaia au anunțat oficial data începerii sezonului estival. Organizația Patronală Mamaia-Constanța a transmis că mai mult de 100 de hoteluri din stațiuni s-au deschis sau urmează să se deschidă curând, în așteptarea turiștilor. 

De la 1 iunie, turiștii sunt așteptați pe litoral

Organizația Patronală Mamaia-Constanța a anunțat, conform Mediafax, că turiștii sunt așteptați de la data de 1 iunie. Atunci se deschide, oficial, sezonul estival. Mai mult de 100 de hoteluri din stațiunile de la Marea Neagră s-au deschis sau urmează să se deschidă.

Estimare: 10.000 de turiști români în prima săptămână

Estimările arată că în prima săptămână din iunie e posibil să se cazeze, pe litoralul românesc în jur de 10.000 de turiști. 

De altfel, reprezentanții HORECA au anunțat luni, după discuția cu Ludovic Orban, că de la 1 iunie se deschid terasele restaurantelor. Decizia a determinat pregătirea deschiderii hotelurile odată cu 1 iunie. Datele Organizației Patronale Mamaia-Constanța spun că peste 100 de hoteluri de pe litoral s-au deschis deja sau se vor deschide în apropierea datei. 

Atunci va fi și deschiderea oficială a litoralului pentru turiști.

Important de știut este că, majoritatea hotelurile care se deschid au și terase acoperite, spune Anca Nedea, director executiv. Totodată, vor fi deschise și terasele restaurantelor independente de pe litoralul românesc, începând cu data de 1 iunie. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro