Imaginea zilei! Mai mulți călători împing un autobuz STB, ca să îl scoată din zăpadă

Imaginea zilei! Mai mulți călători împing un autobuz STB, ca să îl scoată din zăpadă © Facebook

Iată, încă o dată, dovada că românul știe să facă haz de necaz mai bine ca oricine altcineva. Un utilizator Facebook a postat o imagine care s-a propagat rapid în mediul virtual, înfățișând mai mulți călători care împing de zor la un autobuz STB. 

Joi dimineață, circulația în Capitală a fost paralizată. Drumurile necurățate, gheața și nămeții care s-au format peste noapte au transformat drumul spre muncă într-un adevărat calvar pentru locuitorii din București. Afectate au fost, ca întotdeauna, și liniile de mijloace de transport în comun. Tramvaile au format cozi unul după altul, iar autobuzele au rămas chiar împotmolite în zăpezile de pe carosabil.

Călătorii scot autobuzul STB din zăpadă

Fotografia a fost postată foarte recent, pe rețelele de socializare. În doar o oră, a strâns deja reacții numeroase din partea românilor, care n-au putut să nu se amuze pe seama priveliștii. Unii, chiar dacă râd, consideră că este mai degrabă un peisaj tragi-comic. Le dăm crezare! În poză se vede clar cum bieții oameni care au pus osul la treabă abia, abia împing la autobuz. Se zăresc și femei care, cu poșeta pe braț, fac tot ce pot să se „deszăpezească”.

În București, ANM a emis cod portocaliu de viscol, care a fost valabil de miercuri seara până joi dimineața, la ora 08.00. Vântul puternic a dărâmat peste 40 de copaci, iar stratul gros de zăpadă și poleiul au făcut ca mașinile să circule cu dificultate.

Imaginea zilei a fost surprinsă în Bragadiru.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro