Transportul în comun, dat peste cap de vremea rea. Tramvaie blocate în Capitală şi întârzieri de până la 390 de minute ale trenurilor

+3 click pentru
galerie

Transportul în comun, dat peste cap de vremea rea. Tramvaie blocate în Capitală şi întârzieri de până la 390 de minute ale trenurilor © Spynews, Antena 3, Captură

Codurile roşii de zăpadă şi viscol au dat peste cap transportul în comun din întreaga ţară. În Capitală, tramvaiele s-au blocat, în timp ce trenurile care urmau să ajungă la Gara de Nord au întârzieri de sute de minute.

Tramvaiul 41, blocat, joi dimineaţă

Vremea a făcut ravagii în multe judeţe din ţară, dar şi în Capitală. După ce a nins toată noaptea, transportul în comun a avut de suferit, joi dimineaţă. Cea mai afectată linie de tramvai este cea a lui 41, care face legătura între Ghecea şi Piaţa Presei.

Tramvaiele au fost blocate minute bune în această dimineaţă, iar călătorii au fost nevoiţi să aştepte mult timp în staţii pentru a ajunge la serviciu. Ba chiar la un moment dat, zona de refugiu a tramvaiului era atât de ticsită de oameni, încât aceştia, din cauza situaţiei, au început chiar să se ia la ceartă.

De asemenea, o altă linie de tramvai blocată în această dimineaţă a fost cea a tramvaiului 32, care face legătura între Rahova şi Piaţa Unirii. Şi aici oamenii au aşteptat minute bune în staţie.

Trenurile au întârzieri de sute de minute

O altă situaţie dramatică se petrece pe liniile de calea ferată, aoclo unde mai multe trenuri au înregistrat întârzieri de sute de minute. În plus, trei trenuri au fost blocate în Brăila.

Cele mai mari întârzieri ale trenurilor, din cauza condiţiilor meteorologice, le au trenurile care vin din Arad, Vatra Dornei şi Timişoara. Astfel, trenul din Arad care trebuie să ajungă la Gara de Nord are o întârziere de 390 de minute, în timp ce cel de la Vatra Dornei înregistrează 260 de minute. De asemenea, o întârziere mare o are şi trenul care vine de la Timişoara, de 240 de minute.

În plus, şi trenurile care urmează să plece de la Gara de Nord la Braşov şi Galaţi au întârzieri de 60 de minute, respectiv 20 de minute.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro