Iadul alb s-a dezlănţuit şi în Bucureşti! Zeci de maşini avariate şi acoperişuri smulse

Iadul alb s-a dezlănţuit şi în Bucureşti! Zeci de maşini avariate şi acoperişuri smulse © adevărul.ro

Iarna a pus stăpânire şi pe Capitală, care se află sub avertizarea codului portocaliu de ninsori. Mai multe maşini au fost avariate, iar acoperişurile au fost smulse, din cauza rafalelor de vânt puternice!

Iadul alb se dezlănţuie şi în Bucureşti. Dacă ieri ne bucuram de o posibilă primăvară care se instala mai repede decât credeam, iarna ne-a luat prin surprindere. Azi-noapte, zeci de copaci au căzut pe străzi sau peste maşinile şi panourile publicitare din capitală. Totodată, mai multe acoperişuri au fost luate pe sus de vântul puternic.

O familie a rămas fără adăpost deaspura capului, după ce rafelele de vânt au smuls acoperişul casei în care locuiau. "Eram sus la televizor şi deodată s-a auzit o bubuitură, m-am uitat pe geam la balcon şi când am văzut negru, zic ce s-a întâmplat? A căzut casa, când am ieşit afară din casa am găsit acoperişul dat jos.//Eu stau aici şi tata acolo singur. Deci a început să plângă, să tremure.", susţine o femeie.

Pompierii au ajuns imediat la faţa locului şi au încercat să salveze locuinţa oamenilor, însă, acoperişul a fost aruncat peste o consolă de curent electric.

Maşinile au fost avariate

Mai mai multe persoane s-au plâns de faptul că şi-au găsit autoturismele avariate, din cauza copacilor sau a panourilor publicitare. 

"Am fost anunţată de către vecini că a căzut un copac pe maşină şi mi-a îndoit plafonul, s-a spart parbrizul.”, a povestit un tânăr.

În Ilfov, s-a instalat aseară un comandament de iarnă. Reprezentanţii SABIF au transmis primul comunicat cu privire la situaţia existentă în urma fenomenelor meteorologice. 

“Am suplimentat echipajele serviciului de ambulanţă Bucureşti - Ilfov cu un număr de 8 echipaje. 290 de maşini număra întreg parcul auto de autosanitare.”, susţine Alis Grasu. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro