Primele imagini cu locul unde a fost găsit Iulian, băiețelul dispărut din Pecineaga / VIDEO

+2 click pentru
galerie

Primele imagini cu locul unde a fost găsit Iulian, băiețelul dispărut din Pecineaga / VIDEO © Captură video

Au apărut primele imagini cu locul în care Iulian, copilul de 8 ani dispărut la Pecineaga,a fost găsit. Din păcate, trupul neînsuflețit al acestuia se afla într-un bazin de dejecții al complexului de porci din localitate.

Potrivit anchetatorilor, trupul copilului au fost văzut în primul bazin, o parte din el fiind vizibilă la suprafață. "Trupul neînsuflețit a fost transportat la morga spitalului municipal Mangalia în vederea efectuării necropsiei pentru stabilitea cu exactitate a cauzelor decesului. A fost schimbatp încadrarea juridică în infracțiunea de ucidere din culpă", a transmis IPJ Constanța. 

Iulian Alexandru Biţică fusese dat dispărut de pe data de 2 noiembrie. De atunci nimeni nu a mai știut nimic de el, iar autoritățile au început căutările în localitate, după ce părinții au declarat că acesta se plimba cu rolele atunci când a dispărut. De asemenea, mama și tatăl lui Iulian susțineau că băiețelul lor ar fi fost răpit. 

După efectuarea necropsiei, autorităților vor stabili cu exactitate ce s-a întâmplat cu Iulian, dacă e vorba de crimă sau sinucidere. 

„Toată vina el o are. S-a recăsătorit şi nevasta lui nu avea grijă de copiii mei, doar de cel mic al lor. Toată ziua copiii mei erau pe străzi”, a spus mama lui Iulian Bițică, pentru a1.ro.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro