Mama lui Iulian, băiețelul găsit mort la Pecineaga, declarații sfâșietoare! O acuză pe mama vitregă a copilului că l-a bătut

Mama lui Iulian, băiețelul găsit mort la Pecineaga, declarații sfâșietoare! O acuză pe mama vitregă a copilului că l-a bătut © arhivă

Familia lui Iulian Alexandru Bițică, copilul de numai 8 ani care a fost găsit mort la Pecineaga, după 4 zile de la dispariția acestuia este răpusă de durere! Mama băiatului de-abia își găsește puterea să articuleze câteva cuvinte și nu-și poate reveni din șoc. A sperat până în ultima clipă într-o minune, dar astăzi s-a aflat că fiul ei, care dispăruse de 4 zile, a fost găsit mort. 

Trupul fără viață al lui Iulian Bițică a fost găsit într-un bazin de dejecții al unui complex de porci din Pecineaga de către 2 paznici, care au alertat imediat autoritățile. Șocant este faptul că băiatul se afla în vizită la tatăl său, care ulterior s-a și recăsătorit. Mama copilului face acuzații grave și consideră că atât tatăl său, cât și actuala soție a acestuia, se comportau urât cu copilul și numai ei ar fi vinovați de dispariția și moartea acestuia. 

Mama lui Iulian, declarații sfâșietoare

Mama lui Iulian Bițică nu mai are putere și este în stare de șoc. Mai mult, femeia a povestit, potrivit a1.ro, că Iulian era bătut constant de actuala soție a tatălui său și că aceasta se comporta extrem de urât cu el. 

„Toată vina el o are. S-a recăsătorit şi nevasta lui nu avea grijă de copiii mei, doar de cel mic al lor. Toată ziua copiii mei erau pe străzi” a spus mama lui Iulian Bițică, pentru a1.ro. 

„La mine nu putea să vină că îl lua tata şi îl bătea. Nu-i dădea voie nici să vorbească cu mine, vorbeam pe furiş. Ultima oară am vorbit acum o săptămână prin gardul şcolii. Mi s-a părut foarte supărat“ a mai spus femeia. 

După 4 zile de la dispariție, Alexandru Iulian Bițică a fost găsit mort într-un bazin de dejecții al unui complex de porci din Pecineaga. Desoperirea șocantă a fost făcută de 2 paznici. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro