Imaginile durerii! Așa arată casa în care au ars cei patru frați, la Timișoara

+3 click pentru
galerie

Imaginile durerii! Așa arată casa în care au ars cei patru frați, la Timișoara. VIDEO © observator.tv

Au apărut primele imagini din încăperea în care au ars cei patru copii nevinovați, în incendiul devastator petrecut într-o locuință dintr-un cartier timișorean.

Cei patru frați au murit arși de vii, după ce camera în care dormeau a fost curpinsă de flăcări și o parte din acoperiș s-a prăbușit peste ei. Imaginile din casă au fost făcute publice de reprezentanții ISU Timiș. În casă locuiau părinții, alături de cei cinci copii. Locuința a fost distrusă aproape în totalitate, iar camera în care dormeau cei patru micuți are pereții înnegriți, iar mobila a fost făcută scrum. 

Copilașii, Alexandra, Andrei, Antonia și Adrian, cu vârste cuprinse între patru luni și șase ani, nu au mai avut nici o șansă în fața flăcărilor. Cel care a dat alarma a fost chiar fratele lor, în grija căruia fuseseră lăsați de părinți. Adolescentul de 14 ani a reușit să se salveze, după ce a fugit după ajutor la un vecin.

Mama, acuzată de neglijență

Când s-a întors, n-a mai putut să intre în casă din cauza fumul gros și a flăcărilor. Vecinii au făcut mai multe sesizări la autorități prin care au acuzat-o pe mamă de neglijență, spunând că pleacă deseori de acasă și îi lasă singuri pe micuți, notează observator.tv. 

”Cât au locuit aici în Freidorf, copiii erau mai tot timpul singuri, murdari și neîngrijiți. Am făcut reclamații, dar familia era anunțată înainte de control și atunci părinții stăteau acasă, făceau puțină curățenie și totul era în regulă când venea asistența. După aceea copiii erau iar neglijați și lăsați de capul lor. Dacă Protecția Copilului și-ar fi dat interesul cum trebuie, poate acum acei copii ar fi trăit.”, a declarat o vecină, potrivit surselor locale. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro