Vecinii familiei în care au pierit 4 copii carbonizați, revoltați pe părinți: ”Mama obișnuia să joace la păcănele, iar tatăl consuma alcool!”

Vecinii familiei în care au pierit 4 copii carbonizați, revoltați pe părinți: ”Mama obișnuia să joace la păcănele, iar tatăl consuma alcool!” © opinia timisoarei.ro

Patru copii au murit, joi, arși de vii, după ce soba din camera în care doremeau a luat foc. Vecinii familiei sunt revoltați pe părinți deoarece aceștia aveau alte preocupări decât să aibă grijă de cei mici.

Moartea celor 4 copii din Timișoara a lăsat în urmă multă suferință, dar și multă revoltă pentru vecinii familiei care știau situația complicată a acestora. Oamenii fac acuzații grave asupra celor mici spunând că aceștia aveau alte preocupări decât cele pentru îngrijirea lor.

Se pare, potrivit surselor locale că Direcția Generală de Asistență Socială a Protecției Copilului a primit anul trecut mai multe reclamații referitoare la situația acestor copii, care nu erau îngrijiri de părinți, însă de fiecare dată la controlul în familie totul a fost în regulă.

”Cât au locuit aici în Freidorf, copiii erau mai tot timpul singuri, murdari și neîngrijiți. Am făcut reclamații, dar familia era anunțată înainte de control și atunci părinții stăteau acasă, făceau puțină curățenie și totul era în regulă când venea asistența. După aceea copiii erau iar neglijați și lăsați de capul lor. Dacă Protecția Copilului și-ar fi dat interesul cum trebuie, poate acum acei copii ar fi trăit. Eu plâng în continuu de azi-noapte, nu vreau să se mai întâmple o asemenea tragedie”, spune o vecină, potrivit sursei menționate.

Cei patru copii s-au stins în urma unui incendiu puternic produs în locuința în care aceștia trăiau. În încăperea cuprinsă de flăcări erau 5 frați, însă cel mai mare a reușit să scape cu viață, în timp cei 4 copii ai familiei, cu vârste între 3 luni și 14 ani, au fost corbonizați. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro