Împăcare istorică la ''Acces Direct''. Viorel şi tatăl Vulpiţei au îngropat securea războiului. Şi-au vorbit, din nou, după cinci ani

Împăcare istorică la ''Acces Direct''. Viorel şi tatăl Vulpiţei au îngropat securea războiului. Şi-au vorbit, din nou, după cinci ani © Captură

A fost o seară cu multă tensiune la Acces Direct, însă şi cu întâmplări frumoase, asta pentru că Viorel şi socrul său au decis să îngroape securea războiului.

Viorel şi tatăl Vulpiţei s-au împăcat după cinci ani

Nu mai puţin de cinci ani trecuseră de când soţul Vulpiţei şi tatăl tinerei nu mai schimbaseră o vorbă. Cei doi s-au certat, iar tatăl şi mama Veronicăi nici nu au luat parte la nunta fiicei lor. În plus, deşi Vorel şi Veronica sunt de mai bine de doi ani părinţii unei fetiţe, bunicul matern nu a văzut-o niciodată în viaţa lui pe cea mică, asta, deşi, atenţie, locuiesc în acelaşi sat.

În această seară, însă, s-a întâmplat minunea, iar Viorel şi tatăl socru s-au împăcat. Ba chiar cel care a făcut primul pas a fost părintele Veronicăi, care a sunat la Acces Direct, pentru a intra în legătură directă.

Socrul lui Viorel a intervenit pentru a-l ruga pe Marian să plece acasă şi să nu mai vorbeasă nimic despre fiica sa, asta în contextul în care amantul a povestit, în această seară, că bănuieşte că fetiţa Veronicăi ar putea fi a lui.

Mirela Vaida a fost cea care a făcut remarca împăcării dintre ei, felicitându-i că au reuşit să conştientizeze greşeala şi să revină pe drumul cel bun.

În plus, fericit pentru că i-a luat apărarea, Viorel l-a invitat pe socrul său în emisiune, oferindu-se chiar să-i plătească transportul. ''După cinci ani am vorbit din nou cu tata socru. Dacă vrea să vină aici, îi plătesc eu drumul'', a spus Viorel la ''Acces Direct''.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro