Împușcături la o secție de vot din Prahova. Un polițist a fost atacat! / VIDEO

Împușcături la o secție de vot din Prahova. Un polițist a fost atacat! / VIDEO © captură A3

Un incident șocant a avut loc sâmbătă seara, la o secție de vot din Prahova. Un bărbat a fost împușcat în picior de polițist, după ce, alături de mai multe persoane în stare de ebrietate a pătruns în curtea unei grădinițe, acolo unde este amenajată o secție de vot.

Sâmbătă seara, cu câteva ore înainte de deschiderea secțiilor de vot, în curtea unei grădinițe din Drăgăneasca a avut loc un scandal monstru încheiat cu focuri de armă. Un localnic a fost împușcat în picior de un om al legii. 

Potrivit Antena 3, bărbatul pătrunse în curtea grădiniței, acolo unde sunt așteptați oamenii la urne, duminică, 24 noiembrie, cerând să voteze. Polițistul l-a trimis imediat acasă, dat fiind faptul că secția de votare se deschide la ora 07:00. 

Localnicul, nervos, s-a întors la secția de vot însoțit de 20 de alte persoane care au aruncat o sticlă de băuturi alcoolice în agentul șef principal. Văzând că aceștia vor răzbunare, polițistul a tras un foc de avertisment. La scurt timp, pentru că grupul de persoane nu înceta scandalul, a îndreptat arma și a tras în piciorul unuia dintre scandalagii. 

Reacția IPJ Prahova

IPJ Prahova a oferit detalii despre incident, transmițând că agresorii au fost identificați, iar agenții de poliție au acționat conform procedurilor legale.

"În urma altercaţiei s-a folosit armamentul din dotare, conform procedurilor legale, agresorul fiind rănit în picior, în prezent aflându-se în afara oricărui pericol. Acţiunile violente au fost oprite, în sprijinul poliţistului care şi-a făcut datoria a intervenit şi o grupă de intervenţie din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale Prahova pentru a proteja secţia de votare pe timpul nopţii. Precizăm că agresorii au fost identificaţi, iar cercetările continuă sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpina", au anunţat reprezentanţii IPJ Prahova.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro