Un primar din Maramureş a vrut să împuşte un iepure, dar şi-a nimerit vecina

Un primar din Maramureş a vrut să împuşte un iepure, dar şi-a nimerit vecina © Foto simbol Pixabay

Incident şocant în Maramureş. primarul comunei Săcălăşeni, Emilian Pop, un pasionat al armelor uşoare, este acuzat că şi-a impuşcat vecina, când încerca să tragă după un iepure. Vecinei, o femeie în vârstă de 67 ani, i-a fost teamă în primă fază să anunţe 112. 

Joi după-amiază, primarul comunei maramureşene Săcălăşeni a tras după un iepure. Însă, nu a nimerit un iepure, ci pe Ana Moja, vecina de la trei case distanţe. Emilian Pop este cunoscut de localnici ca fiind un pasionat al armelor uşoare şi deseori este auzit trăgând după animale. 

Un apropiat al bătrânei devenită ţinta primarului a declarat pentru vasiledale.ro că aceasta a suferit o rană şi că i-a fost teamă să sune la serviciul de Ambulanţă. Localncii au anunţat ulterior poliţia. 

Emilian Pop şi-a amintit că s-a "jucat" cu un pistol airsoft

Contactat de jurnalişti, primarul comunei Săcălăşeni, Emilian Pop, şi-a amintit într-un final, după ce a afirmat că nu ştie despre ce incident este vorba, că a tras cu o armă de tip airsoft şi că vecina lui nu a suferit răni.

Mai mult, edilul a precizat că Ana Moja are o rană provocată de o pietricică aruncată după trecerea unui vehicul de mare tonaj, nici vorba să fie de la arma sa.

Poliţia continuă cercetările pentru a stabili dacă rana femeii provine de la încărcătura armei primarului comunei ori dacă se confirmă varianta lui Emilian Pop.

Conform aceleaşi surse , edilul şi-a cerut scuze pentru cele întâmplate.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro