În România se ţin slujbe pentru bolnavii cu coronavirus! Specialiştii chinezi se chinuie să găsească antidotul

În România se ţin slujbe pentru bolnavii cu coronavirus! Specialiştii chinezi se chinuie să găsească antidotul © Pixabay

În timp ce experiţii din China caută cât mai multe remedii pentru a reuşi să scape de virusul care provoacă moartea a tot mai multe persoane, România ţine slujbe care să-i ajute pe bolnavi să se vindece!

Mai mulţi preoţi din Sibiu, ce aparţin de biserica aflată în curtea Spitalului de Boli Pulmonare, vor ţine, începând de miercuri seară, slujbe în care se vor ruga pentru cei bolnavi de coronavirus, conform spuselor părintelui Cătălin Dumitrean.

Slujbele vor fi oficiate timp de o săptămână, preoţii invitând oamenii să se alăture cu un gând bun, celor aflaţi acum în spitalele din întreaga lume.

Timp de şapte zile, la biserica Spitalului de Boli Pulmonare, cu hramul Ioan, Rusu şi Nectarie, ne vom aduna creştinii pentru a ne putea ruga pentru cei bolnavi şi încercaţi astăzi în lume de noul virus care a pornit dintr-un continent îndepărtat, din China, dar inimile noastre fiind apropiate de fiecare om.

 Aceasta este datoria creştinului, am socotit ca o datorie de conştiinţă şi morală, să fim în rugăciune unii pentru alţii; adică nu numai pentru cei de lângă noi, cei apropiaţi, cei din familiile noastre, doar pentru noi, depăşind astfel egoismul sufletesc în care stăm de multe ori.”, susţine preotul Cătălin Dumitrean.

De asemenea, ora la care se vor ţine zilnic slujbele este 18:00, timp în care vor fi mai multe cicluri de rugăciuni, masluri, dar şi taine bisericeşti.

„Astfel, concret, în fiecare seară, la ora 18.00, timp de şapte zile, vom săvârşi ca un ciclu de rugăciuni, taina sfântului maslu, cea mai potrivită slujbă în astfel de situaţii. Este o slujbă pe care, chiar dacă o faci aici, într-un anumit loc, puterea ei se extinde în orice loc, în orice timp, în orice moment, de aceea i se spune că este o taină, are resorturi nebănuite de însănătoşire.

Îndemn pe această cale cât mai mulţi credincioşi să îşi depăşească interesul imediat, să vină în fiecare seară la biserica spitalului şi să fie alături de noi.”, a completat preotul.

Olivia Steer, leacul împotriva virusului

Conform unui site biseriscesc, fosta prezentatoare tv, Olivia Steer, a găsit antidotul contra virusului din China. Este făcut din ingrediente naturale, româneşti, tocate în stil chinezesc.

  • 1/4 cană de usturoi pisat, musai chinezesc
  • 1/4 cană ceapă, tocată chinezeşte
  • 1/4 cană ardei iute, tocat chinezeşte
  • 1/4 cană ghimbir ras
  • 3 linguri de hrean ras chinezește
  • 1 lingură cuișoare pisate
  • 750 ml oțet organic de mere

Se așează totul într-un borcan de 1, 5 litri. Se completează cu oțet și se lasă la infuzat peste noapte. Se iau două-trei-patru linguri la fiecare masă. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro