UPDATE / Încă un deces în România din cauza coronavirusului! Bilanțul a ajuns la 23

Încă 4 decese din cauza coronavirusului. Printre victime, un bărbat de 45 de ani. Bilanțul ajunge la 22 © arhiva

UPDATE /  Încă un caz de coronavirus a fost înregistrat în această seară. Bilanțul ajunge astfel la 23.

În această seară a mai fost confirmat încă un caz din cauza coronavirusulu. Este vorba despre un bărbat de 75 de ani din Iași, internat în spital și depistat pozitiv cu coronavirus pe 22 martie. Acesta sufera și de diabet zaharat.

Știre inițială

Alte 4 cazuri de deces au fost înregistrate astăzi pe teritoriul țării noastre. Bilanțul ajunge la 22! 

România a mai înregistrat în această seară alte 4 decese din cauza noului coronavirus. Este vorba despre persoane din  mai multe județe din țară care au fost depistate pozitiv cu COVID-19.

Un bărbat de 56 de ani din Dâmbovița care făcea dializă la un centru din București. Acesta a fost internat la Floreasa și transferat pe 23 martie la Victor Babeș, acolo unde a fost depistat cu noul coronavirs.

Cea de-a 19-a victimă este un bărbat din județul Timiș, care nu a fost internat. Acesta s-a prezentat pe 20 martie la Urgențe în Timișoara cu prenumonie acută și ulterior trimis la un consult de specialitate de boli infecțioase. Bărbatul a afirmat că nu a călătorit în străinătate și nu a avut contact cu nimeni confirmat. Pe 21 martie s-a prezentat la boli infecțioase, dar nici aici nu a fost internat. Pe data de 24 martie starea lui de sănătate s-a agravat, a chemat ambulanța și i-au fost recoltate probe, fiind depistat cu COVID-19. 

O altă persoană din cele 4 confirmate în această seară este o femeie de 70 de ani internată la Spitalul din Piatra Neamt, starea ei s-a agravat pe 25 martie, atunci când medicii au depistat-o pozitiv cu COVID-19.

Ultima persoană decedată și înregistrată până în acest moment este cea mai tânără victimă, un bărbat de 45 de ani din Arad care a fost confirmat ieri cu noul coronavirus și care a decedat în ambulanță în timpul transferului către spitalul Victor Babeș din Timișoara.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro