Încă un cutremur în România, luni! Seismul s-a produs într-o zonă neobişnuită

Încă un cutremur în România, luni! Seismul s-a produs într-o zonă neobişnuită © Foto simbol arhivă

Un nou cutremur s-a produs în România luni, 9 martie! 

Încă un cutremur a avut loc în România, în dimineaţa zilei de luni, 9 martie. Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului a anunţat că seismul s-a produs la ora 10:16, în judeţul Prahova.

Cutremurul a înregistrat magnitudinea de 3.2 pe scara Richter. INFP a precizat că epicentrul seismului a fost de 11 kilometri. 

Cutremurul s-a produs în apropierea oraşelor: 20km V de Ploiesti, 69km N de Bucuresti, 72km S de Brasov, 73km E de Pitesti, 129km N de Ruse, 154km SE de Sibiu, 174km NE de Craiova, 176km V de Braila, 185km V de Galati, 194km SV de Bacau.

Duminică seară, în zona Vrancea, s-a produs cel mai puternic seism din această lună: 4,2 grade pe scara Richter. Cutremurul a avut loc la adâncimea de 140 km, la ora 20:24.

Cel mai puternic seism din acest an 

Cel mai puternic seism din 2020 s-a produs în noaptea de 31 ianuarie, la ora 03:26. Seismul a avut magnitudinea de 5,2 grade pe scara Richter şi s-a resimțit puternic în București, Constanța, Bacău, Brașov, Iași, Suceva și Chișinau. 

Maria Ghiorghiu, premoniție alarmantă

Maria Gheorghiu anunţă că, în curând, se va produce un cutremur devastator!

„Era un cutremur foarte puternic, un cutremur ce făcea că pământul să trepideze ca pe arcuri. Dragii mei, unde anume se va produce acest cutremur puternic, eu nu știu a vă spune. Dar știu că așa se va întâmpla, iar acolo unde se va produce vor fi și consecințe grave din păcate. Să ne rugăm fraților, pentru toți semenii noștri care ar putea fi afectați de acest cutremur puternic, să ne rugăm pentru pacea lumii întregi și pentru mântuirea sufletului nostru”, a scris Maria Ghiorghiu, pe blogul său.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro