Cutremur puternic în România, în urmă cu doar câteva minute. Ce magnitudine a avut seismul

Cutremur puternic în România, în urmă cu doar câteva minute. Ce magnitudine a avut seismul © arhiva

Un cutremur puternic a avut loc în țara noastră în urmă cu doar câteva minute. Seismul s-a produs în Vrancea și a avut o magnitudine de 4,2 grade pe scara Richter.

Cutremur puternic, duminică seară, în România. Institutul Naţional de Cercetare - Dezvoltare pentru Fizica Pământului anunță că seismul a avut loc la ora 20:24 și s-a produs în zona Vrancea. Este cel mai puternic cutremur din această lună. 

Seismul s-a produs la adâncimea de 140 de km, având o magnitudine de 4,2 grade pe scara Richter.  

Acesta a avut loc în apropierea următoarelor orașe: 70km E de Brașov, 89km NE de Ploiești, 103km S de Bacău, 122km V de Galați, 124km V de Brăila, 141km N de București, 158km NE de Pitești, 184km E de Sibiu, 185km SV de Iași, 206km N de Ruse.

Cel mai puternic seism din acest an 

În noaptea de 31 ianuarie a fost înregistrat cel mai puternic seism din 2020. Cutremurul s-a produs la ora 03:26, a avut magnitudinea de  5,2 grade magnitudine pe scara Richter şi s-a simțit puternic în București, dar și în Constanța, Bacău, Brașov, Iași, Suceva și Chișinau. 

Maria Ghiorghiu, premoniție alarmantă despre un mare cutremur

Maria Ghiorghiu și-a anunțat recent cititorii că urmează să se producă un cutremur intens. Clarvăzătoare nu a ştiut să spună când va avea loc sau unde, dar a precizat că vor fi „consecințe grave”.

„Era un Cutremur foarte puternic, un Cutremur ce făcea că pământul să trepideze ca pe arcuri. Dragii mei, unde anume se va produce acest Cutremur puternic, eu nu știu a vă spune. Dar știu că așa se va întâmpla, iar acolo unde se va produce vor fi și consecințe grave din păcate. Să ne rugăm fraților, pentru toți semenii noștri care ar putea fi afectați de acest Cutremur puternic, să ne rugăm pentru pacea lumii întregi și pentru mântuirea sufletului nostru”, a scris Maria Ghiorghiu, pe blogul său.

 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro