Incendiu într-un apartament din Capitală! O femeie a fost găsită moartă

Incendiu într-un apartament din Capitală! O femeie a fost găsită moartă © arhivă

Un incendiu de proporții s-a produs într-un apartament din sectorul 3 al Capitalei. Polițiștii au fost solicitați să intervină după ce au primit un apel la numărul unic de urgență 112, iar în incinta apartamentului în care au izbucnit flăcările, oamenii legii au descoperit o femeie moartă. 

Polițiștii au fost solicitați să intervină în sectorul 3 al Capitalei, după ce s-a raportat un incendiu la numărul de urgență 112. Ajunși la fașa locului, oamenii legii au fost pur și simplu luați la bătaie de un bărbat care a ieșit din imobil. După ce au pătruns în apartament, polițiștii au găsit o femeie moartă, informează observator.tv. 

"Secția 11 Poliție a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că într un apartament din zonă de competență este un incendiu în desfășurare. La fața locului s au deplasat agenți de siguranță publică, care împreună cu un echipaj SMURD au reușit să pătrundă în apartament. In interior au găsit două persoane, soț și soție, de 67 și respectiv 62 de ani, femeia fiind decedată.  Întrucât soțul manifesta un comportament agresiv a fost imobilizat și condus la sediul subunității", informează poliţiştii.

Oamenii legii au demarat o anchetă pentru a se stabili, cu exactitate, ceea ce s-a întâmplat în apartamentul din sectorul 3. 

R.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro