Incendiu de proporţii la un hotel din Păltiniş. Peste 100 de persoane au fost evacuate

Incendiu de proporţii la un hotel din Păltiniş. Peste 100 de persoane au fost evacuate © captură video

Joi dimineaţă, peste 100 de persoane au fost evacuate dintr-un hotel din Păltiniş, în urma unui incendiu de proporţii izbucnit în interiorul zonei SPA.

Pompierii au evacuat în dimineaţa zilei de joi, peste 100 de persoane dintr-un hotel din staţiunea Păltiniş. Două femei au fost intoxicate cu fum, în urma incendiului izbucnit în interiorul zonei SPA.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu a anunţat că, joi dimineaţă, printr-un apel venit pe numărul unic de urgenţă 112, ISU a fost sesizată "existenţa unui incendiu izbucnit în interiorul zonei SPA a unei unităţi de cazare tip hotel din staţiunea Păltiniş".

La hotel au intervenit trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, autospeciala de salvare de la înălţime, autospeciala de transport victime multiple şi trei echipaje SMURD.

"S-a procedat pentru evacuarea unui număr de 106 persoane cazate şi trei angajaţi ai hotelului", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Alina Voina.

Peste 100 de persoane au fost evacuate, iar două femei, de aproximativ 20, respectiv 50 de ani, au ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean din Sibiu.

"Dupa evaluarea medicală a tuturor persoanelor implicate, două femei de circa 50 şi 20 de ani, intoxicate cu fum, au fost preluate de echipajele SMURD şi transportate la UPU Sibiu", a mai transmis ISU, potrivit ziare.com.

Ulterior, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu a anunţat lichidarea incendiului.

"Incendiul a fost lichidat, cauza probabilă de izbucnire a incendiului şi pagubele urmează să fie determinate", a adaugat purtătorul de cuvant al ISU Sibiu.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro