Incendiu la penitenciarul unde este închis Liviu Dragnea. Sunt mai multe victime

Incendiu la penitenciarul unde este închis Liviu Dragnea. Sunt mai multe victime © Facebook

Incendiu, sâmbătă, la penitenciarul în care este închis Liviu Dragnea. Mai mulți pușcăriași au dat foc unei saltele din salonul în care erau internați, iar patru polițiști din penitenciar au ajuns de urgență la spital.

Panică la penitenciarul în care este închis Liviu Dragnea

Totul s-a întâmplat, sâmbătă, în cadrul Penitenciarului-Spital Bucureşti Rahova. Trei dintre deținuții internați au dat foc unei saltele, incidentul provocând o mare zarvă în unitate. Medicii au solicitat de urgență ajutorul pompierilor, însă până când aceștia au ajuns la fața locului incendiul a fost lichidat. Nicio persoană internată în spital nu a avut de suferit, însă patru polițiști au fost afectați, aceștia fiind transportați la o unitate spitalicească, iar în prezent sunt în afara oricărui pericol.

"Trei deţinuţi aflaţi în custodia Penitenciarului-Spital Bucureşti Rahova au incendiat o saltea din salonul în care se aflau internaţi. Angajaţii unităţii au solicitat, de îndată, sprijinul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, la sosirea echipajului de pompieri incendiul fiind deja lichidat. Cele două ambulanţe SMURD venite în sprijinul echipajului ISU au asigurat suportul medical pentru persoanele implicate, deţinuţi internaţi pe secţia în cauză şi cadre, deţinuţii aflându-se în afara oricărui pericol. Patru poliţişti de penitenciare au fost transportaţi la o unitate spitalicească pentru investigaţii suplimentare, în prezent aflându-se în afara oricărui pericol. Din punct de vedere administrativ, secţia penitenciarului-spital a fost evacuată, restul deţinuţilor nefiind afectaţi de incident", potrivit site-ului Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP).

Astfel, în urma incidentului ptovocat astăzi de colegii lui Liviu Dragnea a fost declanșată o anchetă, iar deținuții vinovați vor fi cercetați.


facebook whatsapp twitter pinterest